AGINCO

THE AGILE INCUBATION COMPANY

Sinds 2013 ontwikkelen en implementeren we diverse software voor complexe processen. Onze belangrijkste applicatie is RAE, een modulair platform voor het beheer van juridische en administratieve procedures.

THIS IS HOW

UNTANGLING THE KNOT

Een complexe procedure digitaliseren kan pas na een grondig onderzoek naar rollen, documenten, tijdslijnen, stakeholders, autorisaties, etc. Aginco legt de dieperliggende fundamenten bloot, vult eventuele gaten op, en zet op basis daarvan een framework op dat zowel gebruiksvriendelijk, veilig, als transparant is.

BUILDING THE PLATFORM

We maken het platform op maat met de passende RAE componenten. Doorheen het proces betrekken we de verschillende eindgebruikers, en passen we aan waar nodig.

MANAGING THE ROLLOUT

We garanderen een gezwinde implementatie, en ondersteunen daarbij alle stakeholders aan de hand van trainingen, live helpdesks en onderbouwd advies.

ENSURING LIVELINESS & RELEVANCE

Een platform is een dynamisch ecosysteem, en dus blijven we het optimaliseren en aanpassen aan de veranderende noden van zowel de klant als de stakeholders.

THIS IS WHY

WE MOVE FAST (SOMETIMES FURIOUS)
Kracht zonder wendbaarheid is niets meer dan massa. Alles is voortdurend in beweging, en wij groeien mee. Nieuwsgierig, gezwind en indien nodig razendsnel.
NO PAIN, NO GAIN
Complexiteit is moeilijk. En toch. Alles is moeilijk voor het gemakkelijk wordt. Wij weten hoe je dat doet. We hebben de skills, de expertise, en bovenal de wilskracht om grenzen te verleggen, verbindingen te maken, en het onmogelijke mogelijk te maken.
WE WERE BORN TO MAKE AN IMPACT
Elk van onze projecten maakt vele levens gemakkelijker. De procedures die we digitaliseren hebben een grote economische en maatschappelijke impact, en we waken erover om die impact zo positief en duurzaam mogelijk te maken.

THIS IS WHO

De Cronos Groep

Chairman of the board of directors, presided by Sam Bambust. Joined by Jef de Wit, Matthias Doornaert and Kristof Vaes.

Ann De Jaeger

CEO & Partner

An-Marie Buyse

COO & Partner

Wouter Stichelbout

CIO & Partner